Blog

Servicii oferite

Transportul tuturor pacienților care necesită supraveghere și îngrijire medicală din partea unui echipaj specializat cu experiență în domeniu ce are la dispoziție  toate resursele și cunoștiințele necesare pentru a interveni și corecta orice situație apărută pe durata transportului.

Asistența medicală de urgență pentru buna desfașurare a diferitelor evenimente publice sau private.

Consultații și tratamente medicale la domiciliul clientului.

Însoțirea persoanelor de către un cadru medical cu experiență care ar putea supraveghea și interveni într-un mod profesionist atunci când va fi nevoie.

Transferul aeroportuar este o procedură complexă pe care o tratăm cu  atenție mărită deoarece implică factori importanți precum ar fi  starea pacientului, siguranța statului în corelare cu implicarea  autorităților aeroportuare. Pentru aceasta sunt necesare pregătiri premergătoare transferului pacientului pe care le putem onora într-un interval de timp optim, imediat ce deținem toate datele necesare.  Odată puse la punct detaliile procesul va decurge în condiții optime, creând  pentru pacient și/sau însoțitorii săi un ambient sigur și confortabil.

Suntem dispuși la activități de căutare și salvare în colaborare cu unități sau persoane abilitate în acest sens.

 

Toate serviciile oferite sunt la cerere și contracost.

Suzeta glucometru

Marea familie a dispozitivelor medicale se va îmbogăţi în viitorul apropiat cu un nou membru – suzeta glucometru. Acest dispozitiv poate măsura glucoza din saliva fără a mai fi nevoie de probe de sânge.

Un alt dispozitiv din aceasta gamă este suzeta termometru.

O variantă comodă de administrare a medicamentelor poate fi si suzeta adaptată corespunzător.

Clienţii vulnerabili

În cazul în care la un loc de consum locuieşte o persoană care necesită menţinerea in viaţă prin aparate electrice, ea devine client vulnerabil.îÎn această situaţie titularul contractului de furnizare sau distribuţie aduce la cunoştiinţă operatorului de distribuţie şi prezintă o confirmare medicală de la un medic specialist, vizată şi de medicul de familie,în acest sens, operatorul de distribuţie este obligat să :

  1. înregistreze adresa -locul de consum- drept o instalaţie specială, din motive umanitare;
  2. să ia toate măsurile pentru evitarea deconectării respectivului loc de consum ;
  3. să reyolve cu prioritate întreruperile neplanificate care afecteayă respectivul loc de consum ;
  4. să asigure o sursă suplimentară de alimentare a respectivului loc de consum ;
  5. să ofere utilizatorului un număr de telefon de urgenţă ;
  6. dacă este cazul, să permită ca relaţia cu clientul vulnerabil respectiv să se poată desfasura prin intermediul unei terţe persoane,împuternicite de titularul contractului încheiat pentru locul de consum respectiv.

Este interzisă deconectarea de la reţeaua electrică a clienţilor vulnerabili.

Sursă- ANRE

Terapia cu protoni

Una dintre cele mai eficace metode de tratament a unor tipuri de cancer este reprezentată de terapia cu protoni.

Rezultate foarte bune sau înregistrat în tratamentul tumorilor cerebrale şi ale coloanei vertebrale,de asemenea în cancerul de prostată,în tumori ale capului şi a gâtului sau în limfoame situate în apropiere de structuri vitale sensibile la iradiere .