Ziua mondială a Primului Ajutor

În ultima decadă am fost martori la implementarea și dezvoltarea unui nou Sistem de Urgență care se dorește să fie conectat și adaptat la nevoile societății contemporane.   Ghidurile și protocoalele  medicale care sunt folosite în aplicarea măsurilor de prim ajutor calificat sau necalificat  sunt accesibile pentru publicul interesat atât în formă fizică prin manuale de prim ajutor cât și în formă virtuală prin diferite aplicații destinate dispozitivelor mobile (ex. aplicația Prim Ajutor implementată și susținută de Crucea Roșie din România) sau ca articole din  conținutul site-urilor care tratează acest subiect.

Ziua mondială a Primului Ajutor se celebrează în a 2 zi de sămbată din luna septembrie a anului în curs  prin activități de prezentare a diferitelor proiecte în scop caritabil.

Organizația Mondială a Sbest of the bestănătății și Crucea Roșie au ca domeniu de activitate la nivel mondial și acordarea primului ajutor celor aflați în situații extreme (ex.  epidemia de Ebola din Congo).

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: